Over ons

Over ons

Welkom bij scholten bouw- en timmerwerken

Wij hebben meer dan 35 jaar ervaring.

Een aannemer met veelzijdige werkzaamheden. We werken met zeer korte lijntjes, van het in gesprek gaan, meedenken, voorbereiden maken en het realiseren van het project. We hebben een uitgebreide eigen werkplaats waar wij alles zelf maken zoals onze ramen, kozijnen, deuren, trappen en spuitwerk.

Tevens maken wij ook prefab elementen voor o.a. dakkappellen, schuren, tuinhuizen en veranda’s. Wij werken nauw samen met vaste vertrouwde onderaannemers. Vakmensen die vooruitkijken en meedenken.

Onze geschiedenis

Wat in 2004 is gestart als klein bedrijfje is uitgegroeid tot een familiebedrijf met verschillende ambachtelijke vakspecialisten.

Onze missie

Met veel passie zetten we ons iedere dag weer voor u in om het bouwproces tot een goed en tevreden eindresultaat uit te laten komen. We hanteren korte lijnen om het proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Onze visie

Met oog voor ambachtelijk detail en onze persoonlijke aanpak staan wij altijd voor u klaar.

Neem een kijkje in ons bedrijf

Tijdens onze eerste afspraak bespreken we de wensen van de werkzaamheden en bekijken we samen wat mogelijk is. Wij maken een offerte die we samen met u doorlopen en toelichten. Eventueel worden er nog aanpassingen bij gesteld. Wanneer we met elkaar overeenkomen maken we een planning om het bouwproject te kunnen realiseren.

Kantoorruimte
Vergaderruimte
Opslag voorraad
Werkplaats
Werkplaats machines
Spuitcabine

Wat onze klanten zeggen.

Ervaringen